Sider

tirsdag 8. september 2009

Turistene Åshild og Anders

Etter å ha jobbet en uke i strekk, var det deilig å ha fri igjen idag. Også Anders hadde fri, så vi snakte igår om hva vi ville gjøre. Vi bestemte oss først for å gå på kjendisjakt, eller vi skulle på jakt etter han som spiller i Twilight :) Men tror du han har en offentlig adresse på yellow pages? Ehh, neeei. Og det står heller ingen plass på nettet(som jeg fant) hvilket område han bor i heller. Så vi ga opp den planen. Så ble vi enige om at vi skulle ha Ringenes Herre maraton! Men når Anders sa at han hadde extended edition så la jeg det forslaget fint til sides. Så da ble det til at vi heller skulle være turister! Jeg er sikker på at vi har sett alt av Londons topp turistattraksjoner idag. Vi begynte dagen med å ta buss 148 ned til Westminister, der så vi Westminister Abbey, Big Ben, London Eye og London akvarium.
Anders med et helhjerta turistsmil med Big Ben i bakgrunnen

Vi vurderte å ta turen opp i London, siden det var så strååålende vær idag(minst 25 grader, skyfrihimmel og strålende sol!), men det var litt dyrt, så vi fant ut at vi sparer det til vi får besøk :p
Vi gikk videre langs Themsen til vi kom til Tate Modern, der gikk vi over Millenuim bridge, og viss en snur seg til høyre når en går over den ser en både London Bridge og Tower Bridge. Og når vi så rett frem igjen, så vi St. Paul katedralen.Vi gikk opp langs gata på andre siden av broen, og kom om sider til Piccadilly Circus. Da satt vi oss på buss 94, som kjører gjennom Oxford street, forbi Hyde Park og Speakers corner. Vi gikk av på Notting Hill gate, for vi måtte jo selvfølgelg innom Tesco! Hamstra med oss noe mat, for så å sette føttene innpå K igjen :) En utrolig innholdsrik fridag :)

De tuttene som har vært på Belfast tur i helga har endelig komt hjem. De var bare borte to dager, men fytti, det blir tomt når en stab på 6 halveres! Så det var godt å se Inger sitt stråålende smil på kontoret(som for tiden er i finstua, og det er helt KAOS), Marie som kom ut av "nettkafeen" vår, og som kommer innpå rommet mitt til tider og utider. Og det var veldig koslig å se Susanne nede på kjøkkenet igjen :) Velkommen hjem igjen, dere har vært savnet :)

Idag er det paprika kylling til middag, det lokter paprika og løk helt fra kjøkkenet i kjelleren og opp til rommet mitt på toppetasjen! NAM! :D Og nå er det jo stadig flere som spiser middag med oss. På søndag kom det 4 fastboende, og det kom flere i går. Dette er bra, dette liker vi :D Utrolig koslige jenter som har kommet, så dette skal bli et knakande godt år :)

Om 4 dager er jeg i Paris! Og om mindre enn 4 uker er jeg hjemme i Haugesund :D Jippi Pippi!! :D

1 kommentar:

  1. hørtes ut som ein kjekk dag :D

    sv: det e med psykisk utviklingshemmede ^^

    SvarSlett