Sider

onsdag 9. juni 2010

Pubeventyr

Det var en gang tre søte, ungdommer som hadde forvillet seg inn i en stor og ukjent verden. Den eldste het Åshildladden, den mellomste het Marie Bruse og den aller minste het Andersliten. I et land langt, langt borte og i en magisk by kalt London begynner vår fortelling:

Igår hadde jeg og Marie fridag sammen. Vi begynte dagen med å handle et par småting før vi tok turen til Piccadilly for å spisa nydelig sushi til lunsj, nam! :) Etter det satt vi på Costa og spilte kort i noen timer før vi tok turen til Kensington Church Street og Pancake House. På mandagar har de et supert tilbud der alle pannekakene koster £5 :) Og ja, vi styrer fridagen vår etter mat :p Men det som var mest koselig på denne vakre fridagen var kvelden. Jeg, Marie og Anders var ute på et aldri så lite pubeventyr. England og London har utrolig mange puber, og vi har overraskende mange i nabolaget. Så vi bestemte oss for at denne kvelden skulle vi innom flest mulig puber! Med et lavt budsjett som førte til en del spleising, og kortstokken under armen kunne eventyret starte :) Vi skulle også ta et bilde på hver pub, med samme posisjon, og bare sånn at dere vet det så skal det være et hjerte jeg og Marie prøver å lage på bildene ;)

Vi begynte nede på Prince of Wales;




Jordbærcider er utrolig godt :)

Vi satt på Prince en liten time, Marie vant i "Idioten" som forresten er årets og kveldens kortspill og Anders sprutet øl på Marie da det kom i feil rør. Et utrolig vakkert syn må jeg si :) Vi fant ut at vi skulle spille "Idiot" på alle pubene, og at den som vant flest ganger på den puben vant puben. Og videre at den som vant flest puber vant eventyret :)
Turen videre gikk til Castle:

Det er rart, men på noen puber så føles det mer naturlig å spille kort enn andre. Anders vant Castle forresten :) Turen videre skulle egentlig være til The Mitre, men der fikk vi beskjed om at det er 21 års aldersgrense, greit å vite :p Vi gikk dermed videre, forbi både "Politipuben" og Prince Albert før vi endte opp på The Old Swan:



Det skal fortsatt være et hjerte ja...


Dyp konsentrasjon

The Old Swan er egentlig ikke en veldig koselig pub. Den er så åpen, viss jeg kan bruke det ordet. Men vi spilte et par runder og JEG vant puben :D Hurraaaa!
Helt fra begynnelsen av dette eventyret hadde vi bestemt oss for at vi skulle ende opp på Churchill Arms som har blitt vår stampub. Og som sagt, så gjort, Churchill Arms:



Her satt vi utrolig lenge, og bare koste oss med "Idioten". Vi satt rett foran en tv som viste rugby, har dere sett makan til breie skuldre og gedigne lår på de som spiller?? Tror både jeg og Marie ble litt satt ut, men pytt hva gjør det når jeg for andre gang stikker av med seieren i spillet? Og dermed også stikker av med hele pubeventyret! :D Huuuurraaaaa!! :D
En fantastisk koselig kveld var med det over og det var tre fornøyde husassistenter som trallet glade og fornøyde hjem til K. Og snipp, snapp snute, der var pubeventyret ute :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar