Sider

torsdag 19. november 2009

Brødskiver og salat, og litt pepperkakedeig

Staben fra K har den siste uka gjort sin gode gjerning for Sjømannskirken i London. Husmor Mette og Marie har stått flere kvelder og bakt småkaker som skal selges iløpet av helga. Vi andre har solgt lodd for de, det vil si jeg ringte hjem til min kjære mor og farmor, og vips var 20 lodd solgt :D
Så idag var hele staben på tidligvakt, før vi reiste bort til St Olavs Square. Vi fikk vår del av merklige blikk når vi reiste på tuben med 6 Lerum syltetøybøtter :p Vi har iløpet av kvelden smørt margarin, eller margarinert som Mette kalte det, over 1000 brødskiver. Vi har vaska 3 kasser med salat og pakket inn pepperkakedeig som skal selges. Det var en trøtt gjeng som tok tuben hjem nå i kveld. Men vi har det gøy sammen, så det gikk veldig fint. Kirka er for sin del helt forandret, det er satt opp boder over alt, og selve kirkeskipet er gjort om til en cafè. Tror de venter over 2000 mennesker iløpet av de tre dagene!! Det er mye folk det, og mye ting!
Det kom forresten utrolig mange gode gullkorn iløpet av kvelden, en blit litt tussete i hodet av å stå å smøre og vaske i flere timer. Skulle skrive dem her, men hodet er fortsatt tussete så jeg husker nesten ingen. Men Marie syns det er viktig med fysisk kroppskontakt, ikke at jeg kan skjønne hvordan en kan ha kroppskontakt uten å være fysisk? Vi lagte også et nytt vers til sangen "He`s got the whole world in his hands". Vi sang "He`s got the bread and the salad in his hands"... Mette veltet Anders sin stabel av skiver på gulvet, Susanne, Inger og Julie følte for å pynte seg og tok papir på hodet, og Anders syntes det var veldig gøy å ta mitt og Inger sitt hår sammen i en strikk, en morsom kveld! :)

Ønsker sjømannskirken lykke til med julebasaren!!





Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar