Sider

søndag 25. oktober 2009

"Thriller" og lotteri

Denne helga er det Marie som har fått besøk, faren Carl Ove og lillebroren Andreas har tatt turen til London og K. Jeg var så heldig at jeg fikk tilbringe ettermiddagen sammen med de idag. Marie hadde kjøpt billetter til musikalen Thriller, som egentlig bare er en sang- og danse oppvisning, og nå en hyllest til Mickael Jackson. Sangene i forestillingen er hans og fra The Jacksons Five.

Marie forann teateret

Forestillingen var veldig underholdende, både for liten og stor, og de midt imellom ;) Andreas på 10 år sang i på de sangene han kunne, det samme gjorde jeg og Marie. Han forann oss såg ut som om han ville være alle andre plasser enn akkurat der, veldig irriterende! De på scenen var veldig flinke til å få med publikum, både til å være med å synge, men også reise seg opp og danse. Alt i alt, en veldig bra ettermiddag. Det er ingen tvil om at Marie og Andreas er i slekt, på bussen hjem snudde Andreas seg like godt til de bak og begynte å snakke. Han snakket om stort og smått, og historie og familien sin. På engelsk vel og merke. Godt gjort av en 10 åring :)
Da vi kom hjem til K var det satt av mat til oss, goood mat! Og ikke minst sjokolade mousse til dessert, NAM! Så var det tid for lotteri, Andreas sin skole hadde FN dag på fredag, og innsamling til Redd Barna. Og siden han ikke fikk være med på det arrangerte han lotteri her på K. Premiene var snop o.l fra Norge, til STOR glede for både liten og stor på huset. Og til sammen fikk han inn over £60! Super bra!!

Maya vant en krokan rull, og var veldig fornøyd :)

Siste nytt om mine to søte venner som skulle hjem fra London. Pga diverse ting som de ikke kunne styre(og litt de kunne styre) så kom de for seint til innsjekkingen på flyet til Haugesund. Så da måtte de fly til Torp, og ta buss hjem til sildabyen. Håper de ser humoren i det, og ikke fått skrekken av å reise :)

På tirsdag har jeg friii, etter en lang arbeidshelg, og en travel uke. Det skal bli godt, men lurer litt på hva jeg skal gjøre.. Noen forslag? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar